Hozzávalók (4 adag):

 

1 db fagyasztott leveles tészta

100 g fagyasztott spenót

25 dkg gomba

25 dkg kecskesajt

1 fej vöröshagyma

vaj, só, bors, liszt a nyújtáshoz

 

A leveles tésztát és a spenótot kiolvasztottam. A kinyújtott leveles tésztát egy kivajazott kör alakú pitetálba fektettem. Egy kevés vajat serpenyőben megolvasztottam, beletettem a hagymát, amit már előzőleg felkockáztam, majd mikor üveges lett hozzáadtam a felkockázott gombát is majd a felengedett spenótot is, ízesítettem és első rottyanásig főztem. Ezt az egyveleget beleöntöttem a leveles tésztával kibélelt fomába, rászórtam a felkozkázott kecskesajtot és a 180 fokra előmelegített sütőbe helyeztem 25 percre. Mikor kivettem már ehető állapotba is került. :-) A tartalma bármivel helyettesíthető. Jó étvágyat hozzá! http://gourmandisztan.blog.hu/

Filed under Egyéb