Térkép betöltése...

Date/Time
Date(s) - 01/01/2013 - 25/01/2013
All Day

Location
Budapest

Category(ies) Nincs Kategóriák


Január hónapban a Dreher Sörgyárak lehetőséget biztosít a sörkedvelők számára, hogy megismerjék a sör és a Dreher vállalat történetét, a sörgyártás teljes folyamatát. A Sörutazás program keretében bemutatjuk páratlan szépségű főzőházaat, és felfedik a nemes nedű számtalan titkát és íz-világát. Mivel a látványnál is többet mond a tapasztalat élménye, a sörutazás vendégeit sörkóstolóra is meginvitálják.
részvételi díj 1300 Ft/főNyugdíjasok és a diák belépőjegy: 1000 Ft/főCsoportos kedvezmény (minimum 10 fő együttes bejelentkezése esetén): 1000 Ft/fő
A belépőjegy a következőket tartalmazza:
- Dreher Sörmúzeum megtekintése- gyárlátogatás- két pohár sör kóstolása
A magyar szakképző és felsőoktatási intézmények oktatási céllal szervezett csoportjainak ingyenesen kínálja programját a Dreher Zrt. A rendőrök, tűzoltók, vám és pénzügyőrök, a polgárőrség és a katasztrófavédelemben dolgozók, valamint az Országos Mentőszolgálat munkatársai és közvetlen hozzátartozóik igazolványuk felmutatásával a Dreher Sörmúzeum látogatása és a Sörutazás programon való részvétel ingyenes.
A Sörutazás programon 18 év feletti látogatók vehetnek részt.
A Dreher Sörutazás program hossza kb. 1,5-2 óra. A Sörutazás program csoportos formában (minimum 12, maximum 30 fő), kizárólag előzetes bejelentkezés alapján indul. Az idegenvezetést magyar vagy angol nyelven biztosítjuk.
A Dreher Sörgyárak Zrt. üzemi területére alkoholos befolyásoltság alatt belépni tilos, mely a Sörutazás Programon való részvételnek szintén feltétele.A Dreher Sörgyárak Zrt. által szervezett Dreher Sörutazás program keretében a látogatók megismerhetik, milyen utat jár be kedvenc nedűjük, míg az alapanyagokból a söröskorsóban gyöngyöző itallá válik.
A Sörutazás a Dreher Sörmúzeumban indul, ahol a kiállítás a céhes időktől kezdve mutatja be, hogyan alakult ki és fejlődött az ipari serfőzés Magyarországon.
A látogatók megszagolhatják és megízlelhetik az alapanyagokat (pilzeni és festő maláta, komlópellet). Közép-Európa legszebb főzőházában megismerhetik a sörfőzés folyamatát, ahol a Zsolnay eozin mázas csempékkel díszített, közel 100 éves falak között, az eredeti állapotban helyreállított, csodálatos rézüstökben készítik ma is a főzőmesterek a nemes nedűt. Tradicionális technológiát őriznek a hatalmas, nyitott erjesztőkádak és a pincék, de a csomagolás már a világszínvonalú, modern palackozó és doboztöltő gépsorokkal történik.
Mivel a sör útja a söröspohárban ér véget, a látogatók természetesen a sörgyár márkáiból ízelítőt is kapnak. A gyár egyes telephelyei között a közlekedést (megfelelő időjárás esetén) egy hangulatos kisvonat is segíti.

Filed under