Térkép betöltése...

Date/Time
Date(s) - 15/02/2013 - 17/02/2013
All Day

Location
Budapest

Category(ies) Nincs Kategóriák


A szervezők a rendezvénnyel népszerűsíteni szeretnék a hazai halfogyasztást, továbbá fel kívánják hívni a figyelmet az élő vizeink védelmére, főként a Budapesti Duna védelmére.
Egy olyan esemény megszervezése a cél, ahol magyarországi halas recepteket mutathatnak be, ötvözve mindezt a nemzetközi csúcsgasztronómiával. Az eseményen minden megtalálható lesz, ami a halakkal kapcsolatos és minden, amit a hal mellé enni és inni jó. Egy olyan családi rendezvényt terveznek, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a számára legjobb elfoglaltságot, ahol interaktív módon minden megérinthető, érezhető és ízlelhető is lesz.
Az általános gasztro eseményekkel ellentétben itt nem csak megkóstolhatóak lesznek az ételek és italok, ugyanakkor elkészíthetőek is.
Kísérőrendezvények:
Egy cseppnyi Ázsia….Thaiföld, Vietnam, Japán A szervezők a rendezvény megszervezésénél rendkívül fontosnak tartják, hogy a Hungaricumokon túl egy kis egzotikumot csempésszenek az eseménybe, ezért is jelennek meg az adott országok az eseményen gasztronómiai különlegességeikkel.
Programok:
2013. február 15. Péntek• 14.00 Rendezvény megnyitása• 15.00 Az eseményt megnyitja a fesztivál fővédnöke: itt meg tárgyalunk a lehetséges személyekkel• 16.30-18.00 Halászléfőzés a színpadon bor és pálinkakóstolókkal fűszerezve, a rendezvényen résztvevő borászatok és pálinkaházak bemutatkozása• 18.00-19.00 Halfőző bemutató, egyik résztvevő partner éttermünkkel• 19.00-20.00 Miss Duna Nemzetközi Szépségverseny magyarországi döntője• 20.00-22.00 Budapesti Utcazenészek Fesztiválja 2013. február  16. Szombat• 10.00 Halászléfőző versenyek kezdete, a fesztivál megnyitása• 11.00-14.00 Magyar Halas ételek bemutatója a színpadon partner éttermeinkkel karöltve• 14.30 Halászléfőző verseny győztesének kihirdetése• 15.00-17.00 Magyar folklór programok• 17.00-20.00 GasztroJazz fiatal jazz együttesek prezentálásában• 20.00-21.30 Harcsa Veronika koncert
2013. február  17. Vasárnap• 10.00-12.00 Gyermektáncház• 12.00-16.00 Bemutatkozik az ázsiai halas konyha és ázsiai folklór programok• 16.00-18.00 Celebfőzés és jótékonysági programok• 18.00-20.00 GasztroClassic fiatal zenészek prezentálásában
Főzőverseny 2013. Február 17. szombat 10.00-tól ameddig jól esik:)
Nevezni lehet egyénileg és csapatban.

Filed under